Jan 5, 2011

done with my part here! yeay. yeay!

at 10:45 PM Comments Links to this post
dengan ini berakhirlah tanggungjawabku di sini. hahahaha. ceh. tanggungjawab la sgt kan.tanggungjawab apa ni??? ok, bukan tanggungjawab act hehe. 

dengan ini selesai sudah my part here, which means tanggungjawab untuk beli barang2 sini.dah abes dah. dah selesai dah. xyah pening2 lagi nak fikir2 apa lagi yang nak kena beli, apa lagi yang belum. dengan sekalik tekan je tadi, semua sudah beres!

so, yang tinggal hanyalah part di malaysia lak nanti selepas aku pulang!!! wait for me MALAYSIA!

p/s : sekarang kena pening2 fikir2 bila barang nak sampai lak hahahaha
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea