Dec 25, 2011

27 november 2011- sambut menantu

at 12:40 AM Comments Links to this post
tema bagi majlis rumah lelaki is turqoise purple pink. hahaha bukan main lagi aku sesuka hati je letak tema.

alkesahnye, baju colour turqouise dah ada, amek ngan butik masa wedding belah aku tapi sebab umah banjir haritu aku sewa satu lagi pasang baju kat penang. memang gamble habis. so enjoy the picture!

Bergambar tepi jalan haha. tgk la kasut hubby. eh selipar burok jeee


frens. thanks guys. wpun buat korang berlapar beberapa jam hahaha

family






banner sponsored by SIL. hehe

ok tu je bai.

Dec 24, 2011

gambar kawen xdapat lagik

at 4:40 PM Comments Links to this post
Assalamualaikum!

hehehehe lama betol menghilang. actually, xtau nak update apa kat sini. nak buat review psl wedding gambar2 sumer belum dapat lagi.

alkesahnye pasal gambar ni, ter misscommunication ngan photog tu. maka dah terguna duit balance beli itu ini bayar itu ini maka terlambat lah bayar photog then i guess xde la progress. nak kena bayar full dulu baru dorang proceed kot. haihhhh, nk buat cemano, sabar aje lah.

nanti dah dpt i buat review byk2 hahaha. ntah ape y nak review pon xtau lah. past kannnnnnnn, skang buntu nak wtpe ngan blog nih. dulu plan nk buat blog masakan tp slalu lupa nk snap gambar terus ngap. skali skale lah update eh hehehehe
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea