Apr 13, 2011

i want it to be like this!

at 9:11 AM Comments Links to this post
tapi lam tema pink + white + purple



DIY or sewa or whatever it takes to make it happen! titik. sekian untuk hari ni.

Apr 12, 2011

kalo DIY pon lebih bajet cmno?

at 12:50 PM Comments Links to this post
ok. sekarang dah mula focus on my engagement day yang akan diadakan pada... tetttttttt!haha kasik saspen jap.

nak sewa ke nak buat snirik? kang kalo buat snirik, dah la xkreatif, kang maunye lebih2 bajet drpd sewa lak. jgn main2 tangan keras ni haha. kang diri snirik yang merana.

ichiou dah contact orang y berkenaan tapi smpai laaaaa ni xdak henji. nak duit ke xnk pon xtau la kan. xpe2. kita pon bukan nak pakai esok ke apa. maka kita tgu lai. kalo xdak henji jugak kita p la kedai lain apa susah kan? hehe.

ok nk gtau tu je. tata

Apr 5, 2011

Pink + ______ = gojes, menawan, cantik.

at 3:12 PM Comments Links to this post
okay. tiba masa untuk next step. apakah itu? 

merisik>bertunang>kahwen>honeymoon. 

eh nak masuk jugak honeymoon ni kan xpsl2 hak2.

ok kalau ikutkan macam tu la kan step nya. tapi kami dah capai kata sepakat x ada merisik secara formal tu. sebab kami pun dah kenal2 both family. xde la belum kenal langsung kan. maka kita terus proceed ke tunang. 

Alhamdulillah dah dapat green light daripada kedua2 belah pihak untuk bertunang this year. kami dah ada tarikh sebenarnya tapi nanti lah baru reveal sebab mana tahu kan kalau ada perubahan. dah dekat2 nanti baru kita letak countdown. heh xde countdown xsah kan. haha. *sape y dah tahu kira senyap2 dulu ek hihihi

so sementara aku free xbuat apa ni maka menyibukkan diri lah survey apa2 ya patut. seperti tema, nak pelamin ke x, hantaran bape dulang, cincin bape karat. hak2. 

dan ini antara pilihan aku lah. main colour is pink. hak2. jangan gelakkan aku nape tetibe aku ni macam gila ngan pink. ada alasan nya tu =P . Ok, korang kat luar sana meh kongsi idea. warna apa yang sesuai ngan pink. so far lam kepala ni warna purle n silver n white. ada idea lain x?

Apr 2, 2011

i'm back!

at 2:16 PM Comments Links to this post
hello. hello.hello.

ok lama sangat dah cuti stepbystep ni. sekarang saya dah di malaysia. Alhamdulillah selamat sampai. kalau dah sampai ke malaysia ni maknanye masa untuk fikir pasal our next step la kan. haiihhh pening2

skang ni masih duk bincang2 lagi. sebab segala2 masih kalut haha. aku skang kat kampung. terengganu. dia kat shah alam. so bincang jarak jauh sudah.

will update later. chow cincau
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea