Oct 30, 2010

lagi pasal photobook

at 3:42 PM Comments Links to this post
sebelum ni aku ada la jugak letak entri pasal photobook ni[click sini]. yelah, photobook ni dah merupakan satu eleman penting yang dah jadik macam wajib ada kalau nak kahwin kan? so aku juga manusia biasa hehehe. semua nanti nak diabadikan dalam photobook.

Exclusive Storybook/Custom Album
Crystal Cover
Hard Box
Most Popular Album

Standard Exclusive Album
Large Size
Leather CasingBox
Banyak Helaian

Special Edition Exclusive Album
Large Album
Leather Cover
Leather Box
Banyak Helaian


pilih jangan tak pilih. rambang mata sudah .
source : facebook shamsul fazrien 
laman web rasmi : fazrien.com

Oct 28, 2010

invitation card,doorgift mcm ni boleh? ha ha ha ha

at 8:57 PM Comments Links to this post
comeynyeeeeeeeee~

doorgift cmni ok x? tapi buang la papa tu haha

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkk

tukar2 sket haha

source : http://simplerhyme.blogspot.com/

Oct 27, 2010

oh.no! aku terus jatuh cinta!

at 4:56 PM Comments Links to this post
mula-mula aku tengok/pandang/lihat terus jatuh cinta!! maji2. sikit pon aku tak tipu. tapi xde la hati / jantung berdegup kencang ke apa. cuma jauh di sudut hati tu rasa macam nak memiliki. rasa nak sangat-sangat. tapi kekangan masa tak berapa nak mengizinkan. jauh  beb. jauh dan jauh sangat. kecewa gak la di sudut hati ni.

pastu aku mencipta angan-angan lagi skalik. terfikir nak guna hasil kreativity ni kat my wedding day. i tak kesah lah katmana tapi rasa macam nak letak jugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak! hahaha gila tak gila aku suka kat hasil kerja dorang ni.

aku yang berjiwa seni memang lah senang jatuh cinta. lagipun sekarang ramai orang guna konsep DIY. aku pun nak jugak tapi orang len yang buat hahaha. hasil DIY org lain. eh boleh pulak kan.








dan banyakkkkkkkkkkkkk lagi! semua ni dari kertas. rajin betul dia gulung2.siyes aku suka!!!!

nak tengok lagi sila jenguk sini

nak memerah keringat cmno nk aplikasikan lam my big day nih. terujaaaaaaaaaaaa!

Oct 26, 2010

beli sekarang kana?

at 1:01 PM Comments Links to this post
oh semalam duit dah masuk. after tolak tambah darab dan bahagi segala keperluan yang ada, masih ada lagi baki. Alhamdulillah.

tapi kalau dah nampak duit banyak ni nafsu mana yang tahan kan?

untuk keselamatan perlukah aku membeli terus most wanted thing ni? ke nak tunggu lagi ek?

mintak2 la nafsu terhadap benda2 lain tak menggunung! sabar duhai hati! kata dah pasang angan-angan kan? 

sekarang dapat notification mail dari kedai online pun terus je delete. tak kira lah diskaun sampai 90% pon.

sabar-sabar.

Oct 21, 2010

photoshoot kat sini jom!

at 9:37 PM Comments Links to this post
tadi pergi jalan2 di taman bunga cosmos. cantikkkkkkkkkk! lalu aku mencipta angan-angan

saya boleh lari-lari sambil veil saya berterbangan

amek gambar mcm ni pon cantikkkk

nanti awk buat camni ok? haha

sarangaeyo!


khas untuk awak je
haaaaaaaaaaa. tak payah upah photog yang mahal. pakai tripod pon boleh. x ke sweet? hahaha

p/s : de, sape nak bayar tambang nak datang sini?




Oct 20, 2010

nak 9 orang je!

at 2:45 PM Comments Links to this post

[sticky post]
[new entri di bawah ini ye]

just got 9 free kupon from kugeeku.
nice one. sesuai sangat bagi kamu2 yang nak melangsungkan perkahwinan, atau majlis apa-apa sebab kugeeku ni menawarkan barangan yang best2 lah.

Oct 19, 2010

OMG, cantiknyeeeeeeee cinderella wedding ni!

at 6:09 PM Comments Links to this post


cantik gilos! alahai, ade duit sumer pon boleh jalan.

awak, nak cmni jugak boleh ke? hahaha

sumber : FotoWeddingku

Oct 17, 2010

nak jugak oren-putih

at 1:57 PM Comments Links to this post
dah dekat setengah tahun kot aku duk selongkar2 sana sini. nak buat cmne, most wanted barang tu nak kaler oren-putih. kaler lain macam tak cantik sangat.

tadi duk jenguk2 pon xde jugak. display nye ade la tapi bile tekan2 tak ade pulak.

hmmmm mana nak selongkar ni.

bukan setakat dia, aku pun tertarik ngan oren-putih ni. yang lain tak berkenan. limited agaknye. tapi bila nak ado balik nih???

nak tawu ape yang most wanted tu? nah aku bagi hint sket..


hahahah jahat tak?

erm sape yang dah boleh agak tu...sssshhhhhh!
rahsia kerajaan ni kekeke


p/s : mintak2 la ade terjumpa before balik malaysia kang. amin

Oct 15, 2010

ticktock

at 10:48 PM Comments Links to this post
masa terus berlalu
dengan pantasnya.

tak ada masa nak selongkar
ataupun .....
saja taknak carik masa nak selongkar?

hahaha

ntah!

Oct 12, 2010

photobook, wajib ada dalam list

at 11:55 PM Comments Links to this post
saya ditag di facebook. photobook. ni wajib ada la. kan awak kan? hehehe sebabnye dia ni suka bergambar. kompem2 lah nak kena ada banyak gambar. siap plan nak buat photoshoot pada hari yang berbeza lagi tu. bukan aku yang cadangkan, dia sendiri yang gtau. sebab taknak nanti on wedding day sibuk nak  bergambar aje. katanya hari baik macam tu eloklah layan tetamu aje

nanti nak buat banyak2 boleh x? hahaha 





Oct 10, 2010

mencari-cari

at 10:24 PM Comments Links to this post
haritu masa balik malaysia sempat la jugak mata menjengah2 satu barang ni.
barang yang ada dalam list. most wanted tu. nak mintak tukar pon dia taknak. nak y tu jugak =P
bila compare2 harga ngan sini macam sini lagi murah.
murah sikit je la tapi murah la jugak hehehe

so, rasa macam nak beli sebelum balik malaysia kelak.
step by step katakan hehe

Oct 7, 2010

awak taknak terbang ke? hehe

at 12:02 PM Comments Links to this post


alahai cantiknye. duit ado sumer jadik la nanti. nak terbang ke, melayang ke ape sumer nye boleh. nak buat macam video fairytale tu pon bolehhhhhh.

tapi buat ape membazir kan? bek aku beli rumah besar2 gitu ha ha ha

Oct 3, 2010

kenapa ek?

at 4:57 PM Comments Links to this post
kalau korang perasan kan, poll aku y kattepi niuntuk satu soalan yang berbunyi :

semasa family datang merisik perlukah si perempuan ada kat rumah?

vote so far :
yes : 85%
no : 14%

aku saje2 je buat poll ni kan. thanks la untuk mereka2 yang sudi vote. tapi aku macam mencari2 jawapan di sebalik vote tersebut. lagi2 untuk yang cakap xpayah ade sekali kalau ada family datang merisik. sebab i tot merisik ni ala-ala adat org dulu2 yang nak tengok gerangan bakal menantu kan. mungkin sekarang ni tak ramai yang buat tapi aku tak tahu la kan. ade yang buat sekalik, merisik + meminang.

tapi atas alasan apakah untuk si perempuan tak perlu ada kat sana jugak? hmmmm pelik laaa. tak ke?

Oct 2, 2010

aku suka baca mereka punya belog

at 6:22 AM Comments Links to this post

Oct 1, 2010

atur sana-sini

at 12:08 AM Comments Links to this post
kita hidup kat dunia ni kena ada perancangan yang jelas. kalau tak terumbang ambing la jawabnye. contoh macam kau nak bagi hadiah kat someone special. nak2 pulak high maintenance. nak bagi yang mahal2 tapi gaji ciput. so kau kena ada ada perancangan rapi untuk buat impian kau berjaya. kalau xde plan, tup2 hari jadi br nak bagi hadiah memang xdapek la.

eh.eh.ape  hadiah mahal2 ni? besday sape? bukan pasal PIERRE ANDRE ok hehehe ni contoh aje. bergantunglah apa yang ada lam kepala kamu2 semua kan. ape2 pun perancangan itu penting. kalau tak nanti kusut masai masuk la tanjung rambutan sorang2. ok?

we have been discussing a lot lately. pasal masa depan la ofcos. buat masa sekarang, aku xde lagi plan nak blk nanti carik kerja kat area dekat2 ngan dia. walaupun aritu ade org dah cakap sket2. yela, jauh katakan. aku kat penang and dia kat shah alam kan. entah, sekarang pun jauh jugak. kita dekat2 nanti lepas kawen ok?

tapi untuk sekarang ni aku still lagi nak try dulu kerja kat penang tu.timba pengalaman.1st time kerja ni beb! hehehe so, xde ape yang perlu dipeningkan pasal kerja.

pasal hidup dan masa depan bersama? esok2 lah aku gtau hehehe
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea