Sep 20, 2011

HIV test done!

at 10:23 PM Comments Links to this post
Assalamualikum!

Cuti hari malaysia hari tu balik kampung. after berkejar2 tersemput2 cari barang hantaran kat jusco n mid, bertolak pulang ke kampung halaman. semput oh semput.

petang jumaat gerak balik ganu. oh yeahhhhh. keesokan harinya semputkan diri lagi calling butik sana sini (eh org lain tolong cakap hak2), semua ada job .ramai sungguh orang kawen sempena hari malaysia ni ek. tetiba on the way nkblk umah jumpa butik terus terjah xfikir panjang terus booking. 

semput x abes lagi,terjah butik kat area umah lak. confirm balik then bayar deposit. baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaru la sampai umah. abesla untuk hari tersebut.

keesokan harinya pulak, sempat la isi2 borang yang berkenaan ,ambil kat pejabat agama. setiap borang seringgit ye. setelkan borang akuan bujang *ehem3. yang ni pergi cakap ngan penghulu kampung cakap nak buat borang pengesahan bujang. nanti dia buatkan. just drop salinan IC je. tu kampung aku la,kampung korang xtau lasaye haha. mintak ngan majikan pon boleh gak.pastu petang tunggu pukul 2 nak amek HIV test lak. borang utk HIV nanti pejabat agama akan bagi. dupdapdupdap tunggu. bayar singgit untuk buat test. nak dijadikan cerita alat y doctor guna tu rosak katanya. sepatutnya boleh adjust kalau jari kecik comel macam aku ni. tapi sebab dah rosak kan, dibantainye aje cucuk. maunye tak satu klinik tu aku meraung ? hahahaha

okeh, dah abes HIV test,maka setellah segala. 

eh2, yang duk kelam kabut sangat ni nape ek? haha.haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tang tu xtau nak ctecmne. esok2 la ye.ingah stress ni hak2

Sep 14, 2011

xsempat gelabah dah ni oiiiiiiiiii

at 9:54 PM Comments Links to this post
satu hapa pon xleyh pk nih. 
mgu ni bakal menentukan segala2nya!! T_T
agak drastik la kalau jadik. dan sangat2 la kena  kejar everything. kalau dulu kena start gelabah, sekarang  ni lebih dari gelabah la jawabnya. dah xsempat nak gelabah adala haha

so,wait n see what will happen this week. i balik ganu,yeay! after that i story mory kalau sempat ek

Sep 12, 2011

mengimbau kenangan. pakai baju tunang xjadi

at 11:45 PM Comments Links to this post
eh eh eh bukan tunang yang xjadik. kontroversi betol tajuk kan. actually baju tunang yang x jadik. tensen betolllllllllllllllll.boleh saman x kedai tu sebab buatkan saya kurang cantik. xsempat pakai baju idaman masa majlis pertunangan aritu. sedeeeeeeeeeeeeeeeyhhhhhhhhh



simple je tapi sangat sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! sedih xdapat pakai masa majlis tunang sendiri.so end up pakai masa majlis tunang orang lain haha

sapa nak sewa angkat tangan!hehehe

Sep 6, 2011

task untuk future husband x setel lagik!

at 10:29 PM Comments Links to this post
hye guys ahaks2...

tadi kan.. duk mengelamun sendiri, imbau balik zaman2 bercinta dulu, zaman putus cinta, zaman bercinta balik sampai la ke zaman mula2 serius fikir pasal nak kawen. dan Alhamdulillah dah selesai lagi satu step. skang dah jadik tunangan orang. semoga berkekalan jodoh ini sehingga ke akhirnya. amin

duk belek2 entri tadi terperasan this entry. task utk future husband. aku pon dah lupa pasal task ni. baru teringat balik.

encik tunang, lagi 5 bulan nak salam tuk kadi. bila nak setelkan? hahaha

Sep 5, 2011

oh darahku dah semakin manis ke?

at 10:59 PM Comments Links to this post
ahaks..

pernah dengar ungkapan darah manis? orang tua2 cakap darah manis ni bila dah bertunang. so darah aku makin manis ke? siapa nak rasa?jeng3... 

apa2 pun , semua sudah selamat. ALhamdulillah. nanti i cter2 ek

mekap sendiri. bulu mata pun str8 je sebab natural
beauty.x pakai  y lentik2 hak2 :P
hasil titik peluh kedua kakakku yang
bertungkus lumus menyiapkan segalanya2
sejam sebelum rombongan lelaki sampai hak2
bergambar bersama future MIL.insyaAllah. 
candid ni beb. cun takkkkkkkkkkkk haha.
muka dah bertompok2 panas gilaaaaaaaaaa
haritu.campur cuak2
bersama hantaran dari lelaki. cantikkkkk sumer.
aku nye sempoi nak mati  adoiiiii
dan memperkenalkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. my future husband insyaAllah.

disebabkan kejadian yang x diingini sebelum 
bertolak katanya,maka terpaksa pakai baju ni.
sepatutnya baju colour sama T_T
tapi xpe,hensem jugak. walaupun muka cam 
terlebih excited lam gambar ni:P

 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea