Mar 6, 2011

kembali mengatur langkah, stepbystep

at 1:52 AM Comments Links to this post
assalamualaikum :)

uwah2 lama sungguh duk tinggalkan step by step  ni. sebab sangat2 sibuk start dgn fyp n exam. and alhamdulillah semua dah berakhir dengan jayanya insyaAllah. kalau xde aral melintang dan diizinkan Allah, dapatlah aku balik ke malaysia akhir bulan 3 ni dan menyambung kembali step yang dah lama terhenti nih.

aku tahu ramai yang tertanya2(ada ke? hahaha), apa lah kesah step aku yang macam dah berhenti ni kan. maklumkah aku kan beriya2 sket dulu hak2. tapi skang ni beriya2 jugak =P

cuma buat masa sekarang xde apa yang nak update kat sini. insyaAllah bila dah balik malaysia nanti banyak lagi berita yang bakal menyusul. :)

stay tuned~
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea