Apr 8, 2015

Every.single.day

at 10:53 AM Comments Links to this post
Masuk nursing room dengan perasaan "nak give up".

Exhausted.

Pam 10-15min. 2x sehari.

Balik rumah simpan susu. Ada jugak hari2 yang lupa simpan. Esoknya buang.

Bangun pagi basuh botol. Kalau rajin basuh siap2 malam2 which is very rare.

Sampai office pam 2x sehari.

Dengan perasaan yang sama.

EVERY SINGLE DAY.

But,somehow i managed to continue.. up to 7months already.

Apr 6, 2015

2 years ago today

at 2:32 PM Comments Links to this post
Assalamualaikum...

I am happy with fb new feature. 😊😊

Because it can remind me day by day how i feel before Damia come to our life.

And she is turning to 2 tomorrow!!! 😲😲😲😲

It means.. i have become a mother for 2years,with ups and downs. 😧😧

It will never end.

Jan 21, 2015

new year, new hope

at 10:17 AM Comments Links to this post

Assalamualaikum

its been a while since i last updated my blog.

seems hard to find some time to drop by here tapi nak seribu daya taknak seribu dalih kan haha

sedikit cerita perihal anak.

dua-dua dah masuk taska sekarang. no more babysitter. so far okau and i like it this way. bergantung sepenuhnya dengan Allah dengan harapan tiada kejadian buruk yang akan berlaku.

for the 1st three days, kakak menangis la juga bila hantar. biasa la tu. nangis sebab tak bagi tinggal teady bear. tapi sebab kat taska pun ada teddy bear kira ok la boleh tukar hehe

sekarang?

huh, nampak kawan siap lambai2 terus x nampak dah mama kat depan mata.

harini lepas babai2 salam2 terus lari masuk dalam nak tengok lagu. cikgu dia cakap bila time nyanyi2 tu dia la yang paling seronok paling excited.

minggu lepas ada aktiviti warna2. dapat la satu bintang hehe.

adik? cool as usual haha.behave je dia.org tegur je terus senyum. baru 4.5 bulan. belum boleh meniarap. berat bontot kot hihi

 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea