Dec 24, 2011

gambar kawen xdapat lagik

at 4:40 PM
Assalamualaikum!

hehehehe lama betol menghilang. actually, xtau nak update apa kat sini. nak buat review psl wedding gambar2 sumer belum dapat lagi.

alkesahnye pasal gambar ni, ter misscommunication ngan photog tu. maka dah terguna duit balance beli itu ini bayar itu ini maka terlambat lah bayar photog then i guess xde la progress. nak kena bayar full dulu baru dorang proceed kot. haihhhh, nk buat cemano, sabar aje lah.

nanti dah dpt i buat review byk2 hahaha. ntah ape y nak review pon xtau lah. past kannnnnnnn, skang buntu nak wtpe ngan blog nih. dulu plan nk buat blog masakan tp slalu lupa nk snap gambar terus ngap. skali skale lah update eh hehehehe
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea