Jan 21, 2015

new year, new hope

at 10:17 AM

Assalamualaikum

its been a while since i last updated my blog.

seems hard to find some time to drop by here tapi nak seribu daya taknak seribu dalih kan haha

sedikit cerita perihal anak.

dua-dua dah masuk taska sekarang. no more babysitter. so far okau and i like it this way. bergantung sepenuhnya dengan Allah dengan harapan tiada kejadian buruk yang akan berlaku.

for the 1st three days, kakak menangis la juga bila hantar. biasa la tu. nangis sebab tak bagi tinggal teady bear. tapi sebab kat taska pun ada teddy bear kira ok la boleh tukar hehe

sekarang?

huh, nampak kawan siap lambai2 terus x nampak dah mama kat depan mata.

harini lepas babai2 salam2 terus lari masuk dalam nak tengok lagu. cikgu dia cakap bila time nyanyi2 tu dia la yang paling seronok paling excited.

minggu lepas ada aktiviti warna2. dapat la satu bintang hehe.

adik? cool as usual haha.behave je dia.org tegur je terus senyum. baru 4.5 bulan. belum boleh meniarap. berat bontot kot hihi

 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea