Apr 5, 2011

Pink + ______ = gojes, menawan, cantik.

at 3:12 PM
okay. tiba masa untuk next step. apakah itu? 

merisik>bertunang>kahwen>honeymoon. 

eh nak masuk jugak honeymoon ni kan xpsl2 hak2.

ok kalau ikutkan macam tu la kan step nya. tapi kami dah capai kata sepakat x ada merisik secara formal tu. sebab kami pun dah kenal2 both family. xde la belum kenal langsung kan. maka kita terus proceed ke tunang. 

Alhamdulillah dah dapat green light daripada kedua2 belah pihak untuk bertunang this year. kami dah ada tarikh sebenarnya tapi nanti lah baru reveal sebab mana tahu kan kalau ada perubahan. dah dekat2 nanti baru kita letak countdown. heh xde countdown xsah kan. haha. *sape y dah tahu kira senyap2 dulu ek hihihi

so sementara aku free xbuat apa ni maka menyibukkan diri lah survey apa2 ya patut. seperti tema, nak pelamin ke x, hantaran bape dulang, cincin bape karat. hak2. 

dan ini antara pilihan aku lah. main colour is pink. hak2. jangan gelakkan aku nape tetibe aku ni macam gila ngan pink. ada alasan nya tu =P . Ok, korang kat luar sana meh kongsi idea. warna apa yang sesuai ngan pink. so far lam kepala ni warna purle n silver n white. ada idea lain x?

 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea