Apr 12, 2011

kalo DIY pon lebih bajet cmno?

at 12:50 PM
ok. sekarang dah mula focus on my engagement day yang akan diadakan pada... tetttttttt!haha kasik saspen jap.

nak sewa ke nak buat snirik? kang kalo buat snirik, dah la xkreatif, kang maunye lebih2 bajet drpd sewa lak. jgn main2 tangan keras ni haha. kang diri snirik yang merana.

ichiou dah contact orang y berkenaan tapi smpai laaaaa ni xdak henji. nak duit ke xnk pon xtau la kan. xpe2. kita pon bukan nak pakai esok ke apa. maka kita tgu lai. kalo xdak henji jugak kita p la kedai lain apa susah kan? hehe.

ok nk gtau tu je. tata
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea