Sep 20, 2011

HIV test done!

at 10:23 PM
Assalamualikum!

Cuti hari malaysia hari tu balik kampung. after berkejar2 tersemput2 cari barang hantaran kat jusco n mid, bertolak pulang ke kampung halaman. semput oh semput.

petang jumaat gerak balik ganu. oh yeahhhhh. keesokan harinya semputkan diri lagi calling butik sana sini (eh org lain tolong cakap hak2), semua ada job .ramai sungguh orang kawen sempena hari malaysia ni ek. tetiba on the way nkblk umah jumpa butik terus terjah xfikir panjang terus booking. 

semput x abes lagi,terjah butik kat area umah lak. confirm balik then bayar deposit. baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaru la sampai umah. abesla untuk hari tersebut.

keesokan harinya pulak, sempat la isi2 borang yang berkenaan ,ambil kat pejabat agama. setiap borang seringgit ye. setelkan borang akuan bujang *ehem3. yang ni pergi cakap ngan penghulu kampung cakap nak buat borang pengesahan bujang. nanti dia buatkan. just drop salinan IC je. tu kampung aku la,kampung korang xtau lasaye haha. mintak ngan majikan pon boleh gak.pastu petang tunggu pukul 2 nak amek HIV test lak. borang utk HIV nanti pejabat agama akan bagi. dupdapdupdap tunggu. bayar singgit untuk buat test. nak dijadikan cerita alat y doctor guna tu rosak katanya. sepatutnya boleh adjust kalau jari kecik comel macam aku ni. tapi sebab dah rosak kan, dibantainye aje cucuk. maunye tak satu klinik tu aku meraung ? hahahaha

okeh, dah abes HIV test,maka setellah segala. 

eh2, yang duk kelam kabut sangat ni nape ek? haha.haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tang tu xtau nak ctecmne. esok2 la ye.ingah stress ni hak2

 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea