Dec 23, 2013

8months+2weeks+2days

at 10:37 PM
Assalamualaikum!

mari2 mari bersemangat kembali menulis di sini. lalalala...

kagum betullah bila tengok mereka2 yang tegar tulis blog.

aku? dah punah ranah dah hahahaha....

balik rumah dah penat terus terbongkang. esok pulak baru online haiihhhh...

8m+2w+2d. hmmmm Damia masih lagi seperti dahulu tidak bisa gerak lagi hehe. pusing2 360 darjah je dia power.

eat almost everything hihihi...

oh, rasa x pernah lagi share about this but damia already started on formula..since 6months old. nanti lah cerita kisah menyayat hati itu..

harini nak cerita, kisah damia dah ada gigi!!!!!

haaa jangan terkejut sebab mamanye pon terkejut. mengensot belum, merangkak belum tup2 dah tumbuh gigi hihihihi

tapi xperlu risau sebab setiap bayi lain2 perkembangannya.

Alhamdulillah damia x demam. setakat tumbuh gigi kan. ape lah sangat :P

for me, damia is a strong baby i can say. previously bila dia demam ke, batuk almost 2months non stop bila pergi clinic pon doctor cakap damia is very comfortable walaupun sakit2 mcm tu.

cuma yelah, kadang2 waktu malam je la susah sikit nak lena. tidur agak terganggu tapi kami berjaya mengharunginya!

ok idea dah kering kontang. entri yang xde kepala xde ekor. come on, give me a chance. baru nak panaskan enjin ni. esok2 berdesup 5 entri satu hari. ha ha ha ha ha ha ha berangan kannnnnn

ok bye.
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea