Jun 25, 2012

postwedding photoshoot!

at 8:55 PM
dah lama berhajat di hati nak buat satu postwedding photoshoot. almaklumlaa, sebab kempunan nak pakai baju putih. ni semua gara2 baju tunang xjadik lah. hahaha alasan kan. kalo dah nak, macam2 la kuar kat otak kekeke

tapi memang berhajat pon. kahwin dah 7 bulan, asyik bertangguh2 aje nk photoshoot. ngan photographer pun dah 2x tnye, mesti dia ingat aku x serius kan haha. tp...i mmg serius ni! kalau photog tu baca la hahahaha

mmg teringin sangat2 nak buat photoshoot pakai baju putih gitew kekeke. jenuh la nk simpan duit kan. sayang memang sayang duit sebab byk lagi keperluan tapi naaaaaaaaaaaaaaakkkkk jugak photoshoot tu hak2. 

so skang ni melilau duk mencari kedai y boleh sewa baju murah2 tp sweet. baju simple2 aje hajatnye. xmo la baju gaun pengantin bagai tu. nk y simple je kalo boleh. 

tapi tu lah, dah lepas kahwin ni malas nak search sana sini. kalau ms wt preparation dulu xpo la. skang ni nan hado!

sapa tau mana2 butik best area shah alam??? kongsi pleaseeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea