Jun 16, 2012

am i the only one?

at 11:41 PM
Assalamualaikum!

lama x menyemak kat sini.

skang ni bila kua jumpa kawan2 lama, ada yang tegur. "dah bape bulan?"

xtau la kalau memang dorang xtau yang aku ni dah keguguran masa kandungan pertama dulu... atau sebab prut aku ni dah nampak buncit mcm orang mengandung..hahaha. so which one guys? :P

ok nk cter benda lain sebenarnya...

lepas keguguran dulu, baru terperasan. setiap kali datang bulan rasa sangat pening. kadang-kadang seminggu sebelum datang pun pening2 mual2. mula2 tu angan2 tinggi melangit ingatkan dah pregnant balik. cukup2 je kitaran, datang la pulak...

xtau tu ada kaitan ngan keguguran dulu atau aku ni dah ada penyakit lain :P

mana taknye, pernah sekali tu ... 2,3 hari da start rasa pening2, mual2.. pastu masa g klcc siap nak termuntah lari2 pergi toilet. tp xde apa la y kua. mcm mula2 rs time pregnant dulu hahahahaha

teringin ke? :P

pastu kan, kalau dulu masa belum betul2 kompem pregnant dulu..bila rs pening mual tu mcm dah boleh agak dah pregnant. badan rs mcm lain macam. suhu badan meningkat. ye la, 1st time kan pregnant so mmg boleh rasa. 

tapi skang ni? dah xtau dah beza hahahahaha. asal pening sket je ingat pregnant. mual sket ingat pregnant. badan panas sket ingat pregnant. belum cukup kitaran lagi aku dah pergi bli test kit siap2 hahaha. tp last2 kecewa gak la hahahaha

xtau la nk ckp cmne...memang dah teringin nak menimang cahaya mata kot :P wpun another part of me not ready yet kekekek
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea