Jul 20, 2011

Mari berhempas pulas buat projek!

at 12:01 AM
hoi hoi hoi!
eh2, assalamualaikum~
hehehe gigih kan malam2 buta ni pun nak update lagi. maklum la, time2 gigih cmni la nak kena tuptaptuptap tangan kat keyboard. kalau x entah bila lagi kan.

ok2. disebabkan aku pun dah ngntuk sangat ni, maka aku str8 to the point tanpa melencong ke mana2. mari jawab teka-teki aku. berbekalkan barang-barang kat bawah ni agak2 hasil dia cmno ek? haha






haaaaaa. dengan rasminya bermulalah projek mega aku. tadi baru je abeskan 2jam untuk siapkan 1/7 drpd projek. kuang2. cmno nih. kalo xsempat cmno? hahaha. hasil dah ada satu. nanti dah puas hati aku tunjuk2 ek hihi. 

 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea