Aug 22, 2011

oh baju nikahku tak siap2

at 6:57 AM
semalam pergi lagi jumpa tailor tu. and nampaknya bajuku belum lagi selesai. wuwuwu walaupun lambat lagi nak nikah tapi baju tu nak buat hantaran. and sebab tuan kedai tu sendiri yang dengan yakinnya cakap boleh siapkan bila mintak 15 aug dulu. dan sekarang dah lewat a week. masih belum siap. risau kan?

dan janji nak pergi amek today. kalau tak siap jugak xtau la nak cakap cmne. dah siap nanti jangan la pulak ada problem. alang2 dah terlewat ni harap2 cantik berseri2 la itu baju kan.

please,please,please....


 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea