Aug 4, 2011

bila patut gelabah? haha

at 9:10 PM
ho la ho ho ho ho. haha ape kebenda entah aku merapek.

hmmm setelah duk berfikir dan termenung tetiba rasa sangat2 la x amek berat pasal persediaan nak kahwin. asyik duk fokus kat hari nak bertunang yang tinggal lagi 3mgu 6 hari je lagi. jeng3.

excited teruja nak bertunang lagi banyak dari nak raya hahahaha. campur2 ngan cuak nebes segala nih. haiya. dah la hantaran tetiba je aku dah stop malas gila nak sambungggggggggggggggggggggggggggggggg!! dang! atas muka hak2

malam tadi tetiba kami duk saling bertanya sesama sendiri.

"kita ni bila nak gelabah?"
"bila sepatutnya gelabah?"
"kena letak lam to-do-list bila kena gelabah"

hahahahaha memang biol. pastu memang betul2 gelabah sebab last weeks aku format kom gara2 broadband y tak bayar . so segala benda y aku bookmarks dah lenyap. mana2 kedai butik, kedai cake, website kad segala macam tu dah pun bungkus. tamatlah riwayat.

dan kami mula gelabah! hhahahahahaha

p/s: lagi sepuluh hari dah boleh amek baju nikah yeay!
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea