Oct 31, 2011

my 1st wedding purezento!!!

at 8:46 PM
hai guys..

ticktockticktock.



kelam sekejap dunia memikirkan hakikatnya. masih lagi x percaya.imgetting marriedddddddd! hahaha mcm apa je kan.
ok, after bagi kad jemputan kat my techs, dorang tanya la nak apakan. 

PETI AIS 3 PINTU!!!!

hahahaha ngade2 tak? saje je kan,kalau bagi bersyukur kehadrat Ilahi,dah la rumah sekarang kosong aje. xde ape.haha.so today , dipanggil untuk bagi "peti ais 3 pintu" yang aku mintak haha. 

jeng

jeng

jeng

jeng

jeng


taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

coffee maker

toaster

sekarang dah xde alasan untuk tidak mahu buat breakfast untuk enciksuami ahahaha. Thanks sangat2 kat korang!!! haihhh terharu.sobs T_T

p/s: 2 items dah boleh potong dari senarai list yang korang berhajat nak bagi tu ahakz :P
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea