Mar 4, 2012

Taman Rabbit!!

at 12:18 PM
Assalamualaikum!

Sambung balik cuti2 haritu. Esoknya dah nak balik. Jalan2 lagi sekalik for the last time kat Colmar Tropicale. 

Disebabkan dapat kupon(?) utk breakfast, haruslah makan smpai kenyang.






some of the meals we ate that morning... tp byk lagi sebenarnye tapi dah kebuluran tahap alam maka mana nak snap2 lagi kan. telan aje lah sumer hak2. lepas tu, bergambar la puloks!







Lepas tu pergi taman haiwan pulakkk


mula2 masuk kat tempat rusa sekor ni, mata rusa ni tak lepas dari memandang kipas comel warna warni tu. nak rapat je dia makin rapat. lepas tu bila hubby pegang kipas, terus dia pergi rebut! gigit my kipas comel! 

maka terpaksalah aku duk dari jauh je sebab dah fobia hahaha

yang ni agak liar. penat aku pergi tadah tangan nak bagi makanan, tapi ada pulak bebudak yang duk kejar mengejar ngan binatang ni..
sudahnyaa................

sorang2 je tinggal...

lepas tu pergi taman rabbit pulakkkkkk









nak angkat rabbit ni memerlukan teknik. xleyh pergi terus pegang sebab dorang penakut! mula2 kena gosok2 bagi dorang rasa selamat, pastu masukkan tangan kat ketiak dorang. angkat pelan2. jangan terus angkat tinggi2 macam nak lambung tu , nanti dorang menggelupur ketakutan haha. angkat pelan2. baru la dapat! hihihi


susah nak nampak gambar hubby kan? sebab dia xnk masuk lam kamera! pemalu la konon...



yuran hanyalah rm3 sekali masuk. murah kan? haaa memang la  murah sebab taman nye secoet ajo. ada kancil, rusa ngan rabbit ajo. keldai ada jugak. kanak2 bawah 6 tahun boleh naik keldai bayar rm6.

duk kejap pastu balik lah ke rumahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....




 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea