Feb 23, 2012

Colmar Tropicale @ night

at 8:34 PM
Assalamualaikum!

cerita bersambung kembali. selepas pergi jalan2 di Japanese Tea House & Botanical Garden y so-so itu, kami patah balik lah ke colmar tropicale. 

Hajat di hati suami, naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak sangat mandi kolam. bayangkanlah nak mandi kolam di kala hujan turun di atas bukit. sejukssssssssssssssss y amat la kan. tp sebab isteri solehah xboleh hampakan suami. maka turun la pergi kolam itu. masa ni hujan dah beransur reda tp rintik2 kecil masih kelihatan. ni dah siap pakai mcm maid dah aku gara2 nak mandi kolam punya pasal.


ni gambar dr belakang bangunan. sebabnya aku refuse jalan arah depan sebab pakaian comot!

lawakan? tapi struktur sebenarnya tegak je. aku guna fish eye hik2

maid sudah mariiiiiiiiiiiiiiiiiii

hujan masih lagi renyai2 cmno mahu mandi kolam?

pak guard xkasik mandi kolam sebab management xbg sebab hujan sebab merbahaya sebab tu hubby kecewa. banyak tau sebab haha. maka kami relax2 ajo lam bilik, mandi2 air panas  lam bilik air kemudian bersiap utk dinner la puloks. satu hari x makan haruslah kelaparan. saya manusia biasa hihihi



lepas survey punya survey, kami pilih untuk makan di sini ajo sambil menikmati keindahan malam.
tambah air oren ngan air mineral sebotol = RM49


Dah makan menikmati persembahan tarian kat stage berdekatan. xleyh nk letak gambar sebab seksa sangat penari2 nya. mintak mahap lah ye.

pentas aje la mampu tunjuk hihihi

dah abes je persembahan tu, ada pulak persembahan pakcik main2 api.seriaw bulu roma tgk. lepas je abes, kami pergi jalan2 di sekitar pula bergambar sesedap oren hihi






















 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea