Oct 5, 2012

Buku pink

at 11:09 PM
Assalamualaikum… 


 Alkesah buku pink xbuat lagi…………………

dulu minggu ke 6 kot dah buat buku pink. maklumla excited kan kandungan pertama. Tapi jumpa sekali tu je sebab x sempat utk jumpa 2nd time baby dah pergi dulu… 

 Skang ni masalah nak buat buku pink. KK kat umah aku ni hari selasa je ada doctor. Dulu masa pergi nak buat, dia suh datang hari selasa. Abestu skang ni mace mano nak buek.. cuti aku dah xde. 

Kosong dah untuk tahun ni hahaha Isnin depan aku cuti. Tapi dah doctor xde boleh ke buat buku pink ek. wt cukup syarat la utk 1st nak buat ni x yah jumpa doctor xleyh ke? hahaha

Kang lambat2, kena marah pulak. Akak aku dulu pergi buat time pregnant 6bulan. Abes la kena bebel2 ngan nurse. So mcm mane ni? Agak2 kalau pergi pastu mintak MC doctor bagi x? Haiya manyak pening sudahhhhhh

ingat nk tunggu setel hal umah ni pastu br pg klinik y utk umah br...nantilah pk blk..
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea