May 22, 2014

tempahan bersalin di ppum

at 7:10 PM

Assalamualaikum.

Xtahu lah betul ke x bahasa melayu ak tapi nak cakap dah booking nak bersalin kat ppum je. Haha

Disebabkan dulu agak berpuas hati dengan servis ketika proses kelahiran damia, maka kami buat keputusan untuk bersalin kat sini kalau xde aral melintang.

Dan juga untuk mengelakkan jelingan manja nurse kat situ sebab last time pergi terjah je haha

Pergi tempah akhir bulan April, dpt appointment bulan 7. Fuh nasib baik ada. Ramai jugak ye .

Untuk buat appointment cuma bwk ic je. X payah bayar pape lagi. Bila appointment nanti baru kena bayar 500 untuk bukan kakitangan kerajaan. Non-malaysian 1k.

Ni untuk bukan pakar ye.

kemudian nurse akan bg list apa y perlu bawa masa datang appointment nanti.

Nak booking kejap je. Kalau dtg awal2 pagi mesti beberapa minit je. Ak haritu datang dah kol 9 , lam sejam da siap sbb kena tunggu giliran.

Disebabkan next appointment ngan doktor bulan 7, makanya kena pergi check up kat tempat lain dl. Kalu check up kat kk, ms appointment bawak je buku merah.

Haihhh,ingatkan malas dah nk buat buku merah tp xpelah, buat jugak hihi.

Ok,bai!

 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea