May 27, 2014

its a looonggg way to go

at 6:59 PM

Assalamualaikum!

baru masuk minggu ke 24, tapi penat, xlarat kalah org mengandung 9bulan dah.

kalau nak dibandingkan dgn pengalaman lepas mmg beza sgt2!

Dulu kalau nk tiap2 minggu pun nkk keluar. Pantang ada expo,warehouse sales mesti nak terjah. Even a day before bersalin pun masih kental pg shopping sana sini.

Tapi kali ni sgt beza. Sebelum tahu pregnant pon da mula sakit tulang pelvis?

Sekarang makin menjadi2, sampai pernah a few times xboleh baring before urut.

Kadang2 by the time abes kerja tu da jalan terhenjot2 sbb kaki belah kanan mcm da xdpt tampung beban dan akan mengakibatkan sakit y amat sgt kat tulang.

Sampai rumah baring siap2 suruh damia urut n tepuk2 haha.
kadang2 kaau tertdo atas sofa y x berapa empuk, mmg wajib dipapah untuk bgn.

Lagi 3 bulan.. marilah bertahan. Baru boleh paham perasaan bila org ckp da xlarat n xsabar nk bersalin.

Inilah y dikatakan setiap orang lain pengalamannya, bahkan org y sama sekalipun lain pengalaman setiap kandungannya.

 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea