Jun 25, 2014

Random

at 4:05 PM

Assalamualaikum

Harini checkup,makanya saya nak merepek meraban kt sini  sbb bosan menunggu dan terus menunggu.

Damia da umur setahun 2bulan 2minggu 4hari.

Dah macam2 achievements tak terkira dek akal. Kalau dl excited nak rakam satu persatu tp saya lebih suka untuk enjoy the moments rather than sibuk terkial2 nak setting camera video bagai.

Kadang2 sesuatu benda y dibuat tu exclusively for that day only. Esok da xde.

So utk sekarang , damia dah pandai ikut perkataan y senang2.

Tumpah
abes
Nah
Nanak
Tutup

Seronok sgt dga. Mamanye ikut excited. Haha

Masih belum boleh jalan tapi da boleh bangun berdiri sendiri.pastu gelak2 bangga diri, sambil nyanyi na na na na

Makan Alhamdulillah xde masalah.

Pantang tengok orang makan mesti nak join sama. Seronok la dia mengunyah gigi da 8 batang.

Da pandai merajuk guling2 meraung2 kalau x kena ngan angin dia. Pastu smpai ke sudah la xnk ngan mamanye.

Sangat suka mandi..erm main air sebenarnya. Obses sangat nk pegang paip. So kena bijak sket, bukak paip air hujan tu je,mamanye mandi sekali.

Ohhhh benda baru mama tau.

Sangat takut kucing!! Hahaha

Dan juga binatang lain actually :p

 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea