May 8, 2011

mari mula berfikir!

at 2:15 PM
di petang yang sunyi sepi ini
tanganku mula menari-nari
cuba merungkai kehendak diri
yang semakin aku tak pasti
nak sewa, beli atau buat sendiri??

hahaha amek kau. siap dah pantun 5kerat. terer gak aku ni ek berpantun2. spontan kot. piwwiitttt

okay. semalam duk survey macam2 lah untuk wedding. padahal tunang pun belum. sepatutnya preparation untuk tunang la didahulukan. tapi xpe, sebab nak buat simple2 je, taknak la kebabom abes dwet. memang la orang kata sekali ketika muda, insyaAllah. tapi xkan la nak membazir..ye dak. so kita buat ikut kemampuan. kalau orang tengok macam buat ala kadar ke apa, xpe jangan hiraukan. janji kita puas hati. bukan orang lain puas hati. hehehe

so, lepas ni akan bermulalah pencarian DIY untuk my pertunangan. kamdar pon sebelah rumah je. senang aku nak taram kain nanti hak2. baju maybe beli. y simple2 sedap mata memandang yang boleh pakai lagi lain kali hehe. 
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea