Jun 19, 2011

oh tak sabar nyeeeeeeeeeeeee!

at 11:27 PM
rasa macam laaaaaaaaaama sangat stop bincang pasal preparation ni. sebab aritu bila si dia duk tanya2 pasal hal ni selalu sangat cakap taknak sebab penat keje haha. last2 memang rest betol lah hak2. so harini dah start peningkan kepala balik. apakah yang telah berlaku?

oh sebelum tu mari kita jenguk apa perkara yang aku duk pening2 last entry kan. jom jenguk2

1.hantaran tunang.
2.mini pelamin
3.design baju nikah

nampaknya y no 3 je dah setel. sebab tadi dah pergi jumpa tailor, bawak gambar design baju yang berkenan. dah bagi baju. dah bagi ukuran. dah bayar deposit. before raya boleh amek. yeay! mcm mane design nye tu kita simpan dulu boleh? kain pon x dapek nk buat  teaser konon2 sebab dah hantar kat kedai. tu la niat nak menunjuk sangat kan. sebab baju i tu ada satu je kata tuan kedai tempat i beli tu hak2. so i sorang je pakai patern cmtu. xde di mana-mana ok ? *ehemmm*

ok. item yang  no 2 belum selesai dah belum fikir lagi. haihhhhh. xpe2, minggu ni focus y tu lak. nak buat cmno ni? tapi tenaga tu dah ada. petang tadi dah buat perjanjian tak rasmi. ngeh3

no 1 lak tak sepenuhnya jugakkkkkkkkk T_T. tapi satu dulang dah dapat. sebab baju nikah boleh amek before raya. yeay lagi!

oh.oh.oh sebelum lupaaaaaaaaaa. i dah beli veil untuk tunang!! tapi masih x puas hati walaupun dah berpeluh2 try lam kedai tadi. *hari tunang nanti cmno?* and ktorg semua terkejut dengan harga dia. semua terkejut sebab kita bajet harga dia lagi tinggi!!! so tunggu apa lagi, grab sudah. cuma sekarang ni i macam dapat idea lain utk hantam itu veil hak2. wait and see~

gambor2 xleyh nak letak la walaupun secoet je sebab henpon i murah! gambar terlalu cantik susah jugak haha. so next time je lah i kongsi2 ye...

*xsabar nak tgu baju siap*
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea