Oct 12, 2013

damia jatuh longkang

at 8:27 PM
Assalamualaikum!

haritu tengah syok2 buat kerja kat ofis, dapat call dr hubby..

"papa jatuh longkang dengan damia!"

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????

maunye tak sentap kan. dah la jatuh kepala dulu. nasib longkang ada air, dan damia pakai topi pagi tu.

pagi2 terus bawak pergi klinik. check up sikit, doctor ckap xde ape2 yang serius.

tapi kena monitor dulu 2, 3 hari tengok kalau muntah, xde selera makan etc.

calar la sikit kat kepala damia.

nasib baik xde pape. risau jugak haritu. mood nak buat kerja terus kelaut. hak2.

2,3 hari ni so far xde ape2 yang merisaukan. 

masih lagi menjerit2 mcm biasa.

masih lagi minum susu dan makan dengan lahapnya.

masih lagi ceria seperti biasa.

Alhamdulillah.

Semoga damia sentiasa di bawah lindunganNya.
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea