Oct 21, 2013

Damia sudah pandai jeles!

at 9:02 PM

Assalamualaikum!

Tetiba rasa mcm baaaaaaaanyak sgt cerita terkumpul.

Sementara ingat ni meh nak story mory sket. Eh pepandai je story mory sape ajar ntah.

Ok, harini nak cerita kisah damia dah pandai jeles. Haaaaa jgn xtau...kecik2 da jeles2 ek.

Haritu masa pergi amek, dia ngah main2 elok je duk ngan maksu.  Kebetulan ada lagi sorg baby umur 2tahun ++ xbalik lagi. Budak ni (shahril)pulak jenis ok je ngan semua orang.

Bila aku pegi duduk kat sebelah maksu, shahril ni dengan selamba dan muka x malunye duduk atas riba aku. Hahaha.

Bila damia pusing, mula la meronta2 libas2 tangan hentak2 kaki nak menangis tengok ada orang duk atas riba mamanye.  Ye la selama ni xpernah nampak pun mamanya riba sesape tup2 arini dah ada orang. Teruk hokhekhokhek nak datang.

Haha anak mama dah pandai jelessssssssss.

Saje je buat2 xnak amek. Lagi la kuat dia duk jerit2 nak datang kat aku. Then aku amek tapi shahril masih duk atas riba xnak bergerak. Marah2 la dia haha. Sampai la maksu amek shahril tu dari riba. Baru la keadaan kembali tenang kekeke.

Eeeeeeee comey je  da pandai jeles2 ye. Nanti kalau damia dah ada adik jangan jeles2 tau!

Belum pape dah ckp psl adik haha. Lmbt lagi laaaaaa

 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea