Oct 12, 2010

photobook, wajib ada dalam list

at 11:55 PM
saya ditag di facebook. photobook. ni wajib ada la. kan awak kan? hehehe sebabnye dia ni suka bergambar. kompem2 lah nak kena ada banyak gambar. siap plan nak buat photoshoot pada hari yang berbeza lagi tu. bukan aku yang cadangkan, dia sendiri yang gtau. sebab taknak nanti on wedding day sibuk nak  bergambar aje. katanya hari baik macam tu eloklah layan tetamu aje

nanti nak buat banyak2 boleh x? hahaha 





 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea