Oct 1, 2010

atur sana-sini

at 12:08 AM
kita hidup kat dunia ni kena ada perancangan yang jelas. kalau tak terumbang ambing la jawabnye. contoh macam kau nak bagi hadiah kat someone special. nak2 pulak high maintenance. nak bagi yang mahal2 tapi gaji ciput. so kau kena ada ada perancangan rapi untuk buat impian kau berjaya. kalau xde plan, tup2 hari jadi br nak bagi hadiah memang xdapek la.

eh.eh.ape  hadiah mahal2 ni? besday sape? bukan pasal PIERRE ANDRE ok hehehe ni contoh aje. bergantunglah apa yang ada lam kepala kamu2 semua kan. ape2 pun perancangan itu penting. kalau tak nanti kusut masai masuk la tanjung rambutan sorang2. ok?

we have been discussing a lot lately. pasal masa depan la ofcos. buat masa sekarang, aku xde lagi plan nak blk nanti carik kerja kat area dekat2 ngan dia. walaupun aritu ade org dah cakap sket2. yela, jauh katakan. aku kat penang and dia kat shah alam kan. entah, sekarang pun jauh jugak. kita dekat2 nanti lepas kawen ok?

tapi untuk sekarang ni aku still lagi nak try dulu kerja kat penang tu.timba pengalaman.1st time kerja ni beb! hehehe so, xde ape yang perlu dipeningkan pasal kerja.

pasal hidup dan masa depan bersama? esok2 lah aku gtau hehehe
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea