Oct 17, 2010

nak jugak oren-putih

at 1:57 PM
dah dekat setengah tahun kot aku duk selongkar2 sana sini. nak buat cmne, most wanted barang tu nak kaler oren-putih. kaler lain macam tak cantik sangat.

tadi duk jenguk2 pon xde jugak. display nye ade la tapi bile tekan2 tak ade pulak.

hmmmm mana nak selongkar ni.

bukan setakat dia, aku pun tertarik ngan oren-putih ni. yang lain tak berkenan. limited agaknye. tapi bila nak ado balik nih???

nak tawu ape yang most wanted tu? nah aku bagi hint sket..


hahahah jahat tak?

erm sape yang dah boleh agak tu...sssshhhhhh!
rahsia kerajaan ni kekeke


p/s : mintak2 la ade terjumpa before balik malaysia kang. amin
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea