Oct 20, 2010

nak 9 orang je!

at 2:45 PM

[sticky post]
[new entri di bawah ini ye]

just got 9 free kupon from kugeeku.
nice one. sesuai sangat bagi kamu2 yang nak melangsungkan perkahwinan, atau majlis apa-apa sebab kugeeku ni menawarkan barangan yang best2 lah.





kupon tu kena guna sebelum 31 march 2011. sangat lah awal kan utk aku beli apa2 lagi . so nak bagi kat mana2 yang tersenarai lam to 10 members lah senang. sebab xtahu nak bagi kat siapa.


kalau xde sape2 tersenarai lam top 10 members until bulan 12 ,aku bagi je lah kat sape2 yang nak.

 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea