Oct 27, 2010

oh.no! aku terus jatuh cinta!

at 4:56 PM
mula-mula aku tengok/pandang/lihat terus jatuh cinta!! maji2. sikit pon aku tak tipu. tapi xde la hati / jantung berdegup kencang ke apa. cuma jauh di sudut hati tu rasa macam nak memiliki. rasa nak sangat-sangat. tapi kekangan masa tak berapa nak mengizinkan. jauh  beb. jauh dan jauh sangat. kecewa gak la di sudut hati ni.

pastu aku mencipta angan-angan lagi skalik. terfikir nak guna hasil kreativity ni kat my wedding day. i tak kesah lah katmana tapi rasa macam nak letak jugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak! hahaha gila tak gila aku suka kat hasil kerja dorang ni.

aku yang berjiwa seni memang lah senang jatuh cinta. lagipun sekarang ramai orang guna konsep DIY. aku pun nak jugak tapi orang len yang buat hahaha. hasil DIY org lain. eh boleh pulak kan.








dan banyakkkkkkkkkkkkk lagi! semua ni dari kertas. rajin betul dia gulung2.siyes aku suka!!!!

nak tengok lagi sila jenguk sini

nak memerah keringat cmno nk aplikasikan lam my big day nih. terujaaaaaaaaaaaa!
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea