Nov 7, 2010

bestnye kalau boleh buat jugakkkkk

at 4:25 PM
saikin(lately) ni selalu jugak la terjengah blog b2b di luar sana dan terjumpa mereka2 yang buat pre-wedding ataupun nak buat banner guna gambar ala-ala kenangan zaman sekolah gitu. ada yang buat video. biasanya kalau couple tu dari sekolah yang sama lah. kalau sekolah yang lain2 macam mano nk buat kan.

somehow rasa macam sweet gitu. menggamit kenangan silam. 

eh, rupanya satu sekolah.
eh, satu kelas tak pernah bercakap pun dulu.

xrasa comel ke? dan menarik.

tapi kalau kami ni cmno? belajar jauh2  ni xkn nk datang buat video kat sini. 
banyak lah cantik muka tu kan! hahaha

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dah tau nak buat kat mane!

depan kedai makcik silarasa!
ha ha ha ha ha ha ha ha
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea