Nov 6, 2010

couple t-shirt?

at 3:22 AM
haritu terbaca dalam blog mana ntah. dia ada beli baju dan hantar tempahan untuk tulis bride & groom atau pun raja & ratu kat baju tu. somehow macam suwit pulak. tak ke? hahahaha

aku pun macam tertarik la jugak gedik2 nak buat bila dah jumpa macam2 ni. hahaha xpe fikir dari sekarang. kang tak sempat.ceh gaya macam nak kawen esok je aku nih. sotsugyou belum la kak! hihihi

pastu tadi ada terjumpa couple t-shirt dari blog ni. tapi xleyh nk copy gambar pulak sebab dia wt right click disable. walaupun boleh je nak printscreen tapi aku  hormat lah dia punya hak kan.

tapi rasa macam t-shirt tu terlalu simple la pulak. what do you think? kalau nak pakai biasa2 jalan2 tu ok je kot. tapi kalau nak wat hantaran macam xbest je. sebab colour hitam putih. kalau ade colour putih pink kan comel! kan2 awak kan? hahahaha

eh bila google banyak la pulak couple t-shirt yang  comellllllllllllllllllllllll!


COUPLE T-SHIRT - indonesia
link 2
link 3

 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea