Jul 22, 2013

cooler bag damia

at 11:00 PM
Assalamualaikum!

Saja nak tayang cooler bag baru hak2

ok, awal2 dulu pakai cooler bag kecik je, yang satu set ngan pam. Boleh muat 4 botol autumnz 5oz dan 3 ice pack. 



So hari2 isi botol susu damia + ice pack pg rumah pengasuh. Botol kosong ngan pam lam bekas lain. Sampai umah pengasuh, bagi susu je then cooler bag bawak pergi ofis.

agak leceh sebab jadi byk barang nak kena punggah2.
Tetiba suatu hari tu duk terfikir, what if kat rumah pengasuh tu tiba xde letrik. Abes la bekal susu damia kan.

so terfikir nak beli cooler bag baru. Kebetulan aritu nak beli valve yang hilang tu, so alang2 kan beli la sekali. Kui3



Inilah rupa bag baru damia. Piloh punya pilih, pink jugak yang jadi pilihan. Haiihh sejak bila la sy dah melekat bagai digam2 dengan pink ni hak2. Bukan salah damia okay..

bag ni senang. Ada 2 bahagian. Bahagian bwh isi botol kosong 4 botol, corong pam dan ice pack 3. Bahagian atas pulak isi motor pam. Maklmlah pakai autumz y besar gabak gitu. Tp xpe lah, asal boleh aje.

skang trn umah bawak 2 cooler bag la jadiknye. Y kecik dulu isi bekal susu damia, tinggal kat umah babysitter terus. Lagi 1 aku bawak pg ofis la. Senang dan x leceh.


 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea