Jul 15, 2010

agak-agak la sikit

at 9:11 PM
assalamualaikum semua =)
salam sejahtera

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

amboih tajuk bukanmain lagi kan? nak cari gaduh ke apa? kekekeke gaya macam nak marah orang je kan. hihi meh sini nak cerita sikit perkembangan sekarang.

tadi baru je siap update my-luvly-pinky notebook.hihi dah lama biar berhabuk je kan. tadi baru senaraikan betul-betul anggaran  perbelanjaan sempena my big day nanti (yang tak pasti lagi tarikh sebenar =P). kalau sebelum ni duk main cakap-cakap macam tu je.

"ktorang bajet semua kos dalam RM**ribu"

.mak aih ribu-riban.memang le kak.nak kawen macam apa je sekarang ni kan. haiihhh fikir je pun dah pening. ni yang dijangka kawen setahun lagi, insyaAllah. bayangkan orang yang nak kawen bulan depan? kalau aku xselera dah nak makan kekeke
so harini, aku dah siap survey semua dah. hampir 80% camtu la. siap dengan harga lagi. setiap kategori aku cek dan cek harga.banding2 dan letak anggaran harga. dan Alhamdulillah after kira-kira masih lagi dalam anggaran sebenar sebelum list betul2. tapi yang ni maybe berubah kot sebab nanti balik malaysia lain pulak cerita nya.

adeh pening2.bagi backgroud picture sket kekeke

wish me luck ok rakan2.hopefully semua berjalan dengan lancarnya.amin.

till then~
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea