Jul 25, 2010

semoga selamat pergi dan pulang membawa berita gembira kekeke

at 3:30 PM
assalamualaikum =)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

baru aku perasan, aku akan update blogs aku nih serentak. maknanya kalau aku tulis entri baru kat blog lagi satu, so aku akan dengan pantasnya akan update kat sini dan sebaliknya.kalau satu terbiar lama makan lagi satu akan menerima nasib yang sama.adil kan? hihihi

ok, berkenaan tajuk yang paling panjang ni. setelah tunggu dan tunggu maka akhirnya sudah tiba masa yang sangat genting!

minggu depan, insyaAllah si dia akan pulang ke Terengganu. nak slow talk ngan family dia berkenaan perancangan untuk bertunang tu. sebabnya sampai sekarang kami belum ada kata putus lagi. dan si dia adalah anak yang baik sebab benda2 penting macam ni haruslah dibincang secara empat mata. tak macam aku ni, gelojoh. on the phone sudah. kami terpisah oleh lautan kak, macam mana saya nak balik berjumpa empat mata kekekeke

so rasa lega lah sikit. cuma berharap dan berdoa yang baik-baik saja. bagi pihak family aku, mana-mana pun ok sebenarnya. maklumlah, abah paling sporting. semua ok aje. so, sekarang ni kita kena tunggu keputusan pihak dia la pulak hihi

ya, saya tahu semua ternanti2. kena buat keputusan segera. kena dapatkan kata putus secepat mungkin. jadi ke tak. sebabnya orang2 yang berkerjaya macam adik-beradik haruslah memohon cuti dengan lebih awal.

fuuhh! berdebar2 la jugak nih.
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea