Jul 18, 2010

nak macam ni boleh?

at 1:20 PM
assalamualaikum =)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

majlis tunang mengikut adat tak buat lagi dah berangan pasal baju nikah keke
eh, belum kena risik pon haha
tapi nak baju nikah macam ni ok tak?

nak design macam ni


kat tangan nak yang macam ni tapi pendek sikit la bahagian labuci tu


dan kat bawah lak nak letak yang macam ni

hahahahahaha aci x? men amek sikit2 katbaju orang pahtu letak kat baju aku kekeke
gambar nih amek kat pakcik google. sila marah pakcik google kalo ini gambar kamu2 ye hihi mintak izin ye 

till then~
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea