Jul 28, 2010

who wanna be the 3rd one??

at 5:01 PM
katanya dapat congratulation wishes today. and he is waiting for the 3rd one, then terus nak pergi beli 指輪 @ ring @ cincin untuk majlis pertunangan yang xkompem lagi bila nak buat. hahahahaha
dah la siap cakap tahniah sebab dah bertunang kekekeke
*oh mengikut hukum kotrg memang dah bertunang. adat melayu nye majlis je tak buat lagi hihi

kelakar pulak kan. ada orang wishes utk something yang hanya akan diketahui keputusannya next week, insyaAllah. hihi
inikah yang dikatakan dunia di hujung jari?*erk xde kena mengena haha

awak, berapa ramai pun org wish sila tunggu saya balik ok? hihi
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea