Aug 8, 2010

beli sendiri aje~

at 1:07 AM
ewah2. kalau aku nak, aku la yang beli. haaa ni konsep barang hantaran ktorg untuk setakat ni lah. mana-mana barang yang aku nak masukkan dalam list hantaran daripada dia, aku dah beli siap2.yela aku yang nak pakai nanti. lagila kalau barang tu aku boleh dapatkan kat sini. zaaaaaaaaaaaas aku sapu je terus hehehe dia pun sama. dah usha siap2. kalau boleh beli kat sini aku sapu la lagi sekalik hehehe kalau kat malaysia lagi  best, sapu kat malaysia je haha nanti saya balik malaysia kita sapu sama-sama oke? hihi

kiranya tak ada la istilah macam barang hantaran untuk perempuan lelaki yang belikan everything. kira macam hadiah. nak buat macam tu pun ok what. tapi kami lain sikit la. cari sendiri nak barang macam mana. kalau hati besar sket nak bagi hadiah walaupun partner taknak pun tak apa, kan2? =P


 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea