Dec 17, 2010

plan A ke plan B? mari buat plan C

at 10:47 PM
sekarang ni kalau boleh hari-hari nak update ngan 2 my bestfrens. kenapa?sebab kedua-duanya pon sekarang sebokkkkk jugak ngan wedding preparation. semua pun dah start kira2 bajet.survey segala termasuklah hari. tapi yang kelakarnya, kami ni kemungkinan akan buat pada waktu yang mungkin sama. 

xde la sebijik sama tarikh seketul2. tapi jangka tu tak lari banyak la. aku pun xde lagi tarikh seketul-seketul. cuma plan kasar tu ada la sket2 kan. tapi dua2 waktu yang kami(aku n dia) duk fikir2 tu pulak tarikh salah satu daripada mereka la. 

contoh mudah. aku ada la plan tarikh A dan B. tapi bestfren 1 nye tarikh ni masuk lam plan A dan bestfren 2 masuk lam tarikh B. hahahahahaha cemano tu?

xpe2, harap2 aku tak miss la dua2 majlis penting  ni. siapa? rahsia haha. bila? rahsia jugak keke.
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea