Dec 14, 2010

walaupun mcm xde peluang, still mengharap dpt menang salah satu!

at 12:55 AM
ok. aku dah join dua contest. and kalau menang salah satu memang berbaloi2 lah. pakej photography worth RM2000++ kot. 

  1. contest by ministry of moment yang dah tamat haritu.tunggu keputusan je ni.*dubdabdubdab
  2. foto by razali : wedding photography giveaway contest yang akan tamat 31 dec ni *sape2 nk join silalah ye. hehe mana tau dapat tuah ke kan.

walaupun jauh di sudut hati ni macam xde gaya nak menang aje. entah lah, xde luck kot haha. mungkin bukan rezeki aku dalam bab join2 contest bagai ni. entry org len sumer gempak2. naaaaaaaaaaaaak sangat menang kan tapi......... 

plis.plis.plis.plis.

kalau betul memang rezeki, insyaAllah dapat. kalau xde rezeki nak buat cmno kan. 

*pray hard*
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea