Dec 30, 2010

xmo guna bunga tangan aci x?

at 9:19 PM
hmmm dah lama dah xmerapik meraban my angan-angan perkahwinan kat sini. lately busy sangat dengan fyp. yes, saya masih lagi belajar kak. tapi dah gedik2 nak buat persiapan kahwin ye. hahaha. ok, nak kata persiapan tu takde la persiapan yang macam b2b yang lain. yang dah nak kawen lagi bape bulan. nope, mine is more to step awal nye preparation. paling awaaaaaaaaaaaaaaaal sekalik. hihihi apekah itu? orang y dah start serious pasal perkahwinan tau la kot step y mcm mane haha. 

memang tak dinafikan la, dah survey macam-macam. dah kira2 bajet sumer kan. tapi apa-apa pon belum boleh buat lagi. apa-apa pun kena tunggu i balik malaysia dulu! lagi bape bulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan je lagi.

ok, cakap pasal preparation ni...lately kami banyak focus kat photographer. mencari2 yang paling best, paling jimat cost, paling segala-gala lah. and my partner ni bukan jenis yang sumer nak ikut hati dan perasaan serta keinginan daku sorang je. kiranya x serah bulat-bulat kepada ku lah. every litle things, semua dia take part. bincang elok2. dan tak sangka lah kan duk carik2 photographer pun laaaaaaaaaaaaaama gilos. haha

tapi takpe, long way to go. so pelan2 lah bincang dan rancang. tapi haritu ada terberangan kejap pasal bunga yang pegang kat tangan. selalukan orang pegang bunga. xkisah lah bunga betul ataupun bunga plastik. tapi aku tetibe terfikir satu benda ni. nampak macam kanak2 tapi tengok lah cane. kekekeke sebab ngah carik2 benda2 yang boleh melaksanakan impian daku iniiiiiiiiiiii. tungguuuuuuuu~
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea