Jun 22, 2010

ring ding dong

at 12:29 AM
assalamualaikum....
hello guys

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

how`s the progress??

ermmm few days ago terkial-kial nak cari how to measure my own ring size. yeah, i dont know the size. so google sana sini.print sana sini then Alhamdulillah macam dah dapat tahu size jari sendiri. tapi xberapa pasti lagi. so nak kena pergi kedai untuk try kt sana. lagi bagus kan? same goes with him.

then, cakap pasal merisik ni. macam-macam la pulak bermain-main di fikiran ni. perlu ke ada ring? erm maksudnya nanti tunang kena ada ring juga ke? macam banyak pulak. tapi jari ada sepuluh kan ha ha ha

ada yang bagi cadangan buat sekalik je terus ngan tunang.
ada lak cakap merisik xperlu kan cincin.
adeh buntu la pulak..

apa pandangan anda?

 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea