Jun 21, 2010

sepak sana sini

at 10:52 PM
assalamualaikum..
hello guys~

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

pada suatu hari

"awak, malam ni saya nk keluar tengok bola ngan member"
"oh ok.nanti dah balik msg me"

keesokan harinya

"awak, lepas balik keje ni saya balik rumah kejap then pergi tengok bola ngan kawan"
"oooo.ok. kalau balik lewat jangan lupa msg"

hari esok

"awak, saya dah nak balik ni. mungkin pergi tengok bola terus."
"ooooo.baiklah"

"awak, world cup ni sampai bila sebenarnya?"
"sampai pertengahan july"
"haaaaaaaaaaaaaaaa?lamanyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~T_T"
"4 tahun sekali je ni"
".................."

nasib baik belum jadi suami aku lagi kan haha. so biar lah lepak2 dulu.nanti dah kawen duk umah je tengok bola..tak pun hangkut aku skalik ha ha ha

 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea