Jun 22, 2013

Oh stok susu da abes

at 2:07 AM

Assalamualaikum!

Bila mood nak buat post baru membuak2, pukul 2 pagi pon boleh..haha.. sebabnya baru siap pam susu ni. Kalo x, tak de keje aku nak bangun semata2 nak update kannn.

Hmmm...sekarang tengah risau sangat2.

Stok susu damia langsung dah abes. Sekarang kira pam untuk esoknya je.

Lagi beberapa hari dah nak puasa, kalau susu merundum nak buat mcm mana?

Maka saya harus disiplinkan diri untuk kerap pam susu, bangun malam2 untuk pam supaya boleh kumpul stok balik.

Dan tidak boleh stress!

I can do it!

 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea