Jun 16, 2013

rezeki damia

at 1:00 PM
Assalamualaikum!

Alhamdulillah,  sejak lahir rezeki damia mencurah2. Dari segi duit, pakaian dll mmg orang selalu bagi. Semoga rezeki anak mama berterusan.

seminggu duk jaga damia awal2 dulu, dah terfikir untuk dptkan bouncer sebabnya damia xde mainan, xde tpt duduk y dia boleh main2. Harapkan tilam tu je lah.

so petang2 cmtu dia susah nak tdo, pastu nak dibiarkan sorang2 bosan la jadiknye. Kesian lak kat dia. Bosan2 menangis le jwbnye kan.

dah bincang2 ngan suami nak beli. Asyik duk buka tutup je page kat facebook tu. Tp duk fikir2, tgu next gaji lah kan.



Pastu hari isnin masuk kerja.

dorang datang la bersembang2 tanya pengalaman sambil hulurkan hadiah dari semua orang. Rasa mcm nak menanges bila tengok kotak. Sebab dorang x balut letak ribbon cmtu je kan. Doa dlm hati harap2 bukan kotak je, tp isi lain kan haha.

excited xsabar nak balik bukak tunjuk kat damia kan.

 Now, damia da ada "katil" sendiri hak2. Tiap2 petang memang tdo lam tu je. Ayun2 kejap dah lena. Mainan tu dia reti tengok je la, nak ambil xreti lagi kan.

Alhamdulillah, selamat duit poket mama n papa hak2.


 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea