Feb 7, 2012

borang kebenaran kahwin

at 11:34 PM
Assalamualaikum!

haaaaa alkesahnye lambat bebenor dah ni baru nk tulis pasal ni kan. nakbuat mcm mano. aku pon baru dapat tengok minggu lepas. tu pun lam gambor aje hahaha.

nak buat mcm mane, mmg sgt2 tak sempat. after setel belah hubby ngan pej agama,aku isi2 borang, isi bahagian saksi merangkap pak sedaraku...mintak tandatangan dorang siap2, tinggalkan  borang kat abah suh bagi kat pejabat agama. and tu aje lah 1st time tgk n last time was masa akad nikah.

bila dah dapat gambar2 tu baru berpeluang nak tengok. aku snirik pon baru nak tengok. hahahaha. so it`s like this. tiba2 tersenyum sendiri tengok nama kat borang hihihi



kad kahwin tak dapat lagik. sebab ada citer yang kelakar di sebaliknya. maka tak siap lagi. nanti next time i story hihi
 

STEP BY STEP~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea